Wat kan ik als bedrijf doen?

Aansluiting bij de Uitdaging biedt je de kans om uw maatschappelijke betrokkenheid op een praktische en passende manier vorm te geven. Bij de Waterlandse Uitdaging komen veel concrete vragen binnen waarvoor we kennis, tijd, materialen en expertise vragen. Als bedrijf kun je je aanmelden, zodat wij weten dat we je mogen uitdagen als we een passend vraagstuk hebben. Stuur ons vandaag nog een mail om je aan te melden.

Wat levert het op?

Het begint natuurlijk met een goed gevoel. Jouw bedrijf versterkt de samenleving! Maar door te participeren in de Uitdaging ondersteun je tevens je imagodoelen als betrokken ondernemer. Daarnaast kun je je inbreng ook gebruiken voor het bevorderen van de interne teamspirit. Samen werken aan het realiseren van een uitdaging brengt ook je werknemers dichter bij elkaar. En tegelijkertijd versterk je het contact met de directe omgeving. Een samenwerking die leidt tot een betrokken buur(t).

Je kunt ervoor kiezen om deel te nemen aan een specifiek project waar je affiniteit mee hebt. Daarnaast kan je founder worden, je kennis/kunde beschikbaar stellen of extra handjes bieden. Maar je kunt ook materiaal dat je niet meer nodig hebt via de Spullenbank aanbieden of als ‘jonge hond’ of ‘oude rot’ deelnemen in de Matchgroep. Kortom er zijn vele mogelijkheden.

Wil je meer weten of wil je geïnspireerd worden over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan contact op met Agnes Bak op 06- 23 60 39 00 of per mail.