Ondersteuning in het realiseren van een groen speelplein

05-04-2019MatchgroepVraagOpen
Met de oudervereniging, overblijf en de school zijn wij bezig om van het schoolplein een groene, uitdagende en veilige speelplek te realiseren
Samen met de kinderen hebben wij nagedacht hoe een ideale speelomgeving eruit mag komen te zien met aandacht voor de natuur en beleving.
Dit is omgezet in een functioneel plan waarin een schets is gemaakt met het behoud van huidige materialen en inzet van nieuwe speelhoekjes.
Daar komen verschillende mogelijkheden naar voren en zoeken wij betrokken partijen die ons dit helpen door 1 van die mogelijkheden te realiseren.
Zo heeft de oudervereniging een project gefinancierd net als de overblijf en de Ronde tafel Waterland.
Ook hebben de kinderen een sponsorloop gehouden waar financiële middelen uit zijn vrijgekomen om een project mogelijk te maken.
Dit alles wordt zowel financieel als functioneel ondersteund door de school als door de stichting CPOW, maar we zijn er nog net niet.
wij zoeken nog naar een betrokken organisatie die net als wij het belang inziet van speelomgeving die zowel voor de leerlingen van de school als voor de leerlingen uit de wijk de Gors een veilige en vooral groene speelplaats
De kosten van dit schoolplein komen op €19.250:
Wij hebben nu nog een tekort van zo’n €750 .
Daarbij willen wij graag ook nieuwe beplanting (of extra beplanting) in de borders aan de zijkanten van het schoolplein.

Pin It on Pinterest