De Luisterlijn

Kerstattentie voor vrijwilligers de Luisterlijn

Wij zijn de Luisterlijn en onze vrijwilligers zorgen ervoor dat we 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar zijn via telefoon en chat, voor iedereen die behoefte heeft aan een gesprek. De gesprekken gaan bijv. over eenzaamheid, gezondheid, rouwverwerking, zelfdoding, etc. Onze vrijwilligers hebben het in dit corona jaar niet makkelijk. Ze mochten niet meer naar kantoor komen en moesten allemaal hun diensten vanuit huis draaien. Hiervoor hebben ze speciaal een telefoon thuis gekregen. Maar het contact met een andere vrijwilliger of het contact met iemand van de staf wordt erg gemist. Hoe fijn en belangrijk is het om na een dienst van 4 uur even na te kunnen praten met iemand op kantoor. Ondanks dat ze deze sociale contacten erg missen, en het aan de telefoon veel drukker geworden is door corona, blijven ze trouw hun diensten doen.
Daarom gunnen we onze 46 vrijwilligers op de locatie Zaandam iets extra’s met de Kerst. Met ons eigen beperkt budget van 15 euro per persoon kunnen we helaas niet groot uitpakken. Maar misschien is er een bedrijf die een kleine attentie ter aanvulling zou willen geven. Bijvoorbeeld een Kerststol, kaarsen, waxinelichtjes, of…….

Match!

Plus Retail verzorgt de kerstattentie in de vorm van Merci Chocolade en Cono sponsort stukjes Beemster Kaas voor de vrijwilligers van de luisterlijn.

Scroll naar boven