Founders, sponsoren en vrienden

Helpen de Uitdaging helpen

Ondanks ons 'gesloten beurzen' principe

is gestructureerde funding noodzakelijk!

Alhoewel de activiteiten van onze stichting gebaseerd zijn op het principe ‘elkaar helpen met gesloten beurzen’, hebben we ook te maken met terugkerende maandelijkse en jaarlijkse kosten. Zaken zoals het instant houden van een backoffice, communicatiemiddelen, projectbewaking & uitvoering, administratieve lasten, evenementenvoorzieningen en alle andere noodzakelijke kosten die gemaakt moeten worden om de continuïteit te kunnen waarborgen. Onze founders en sponsoren maken het mogelijk we maatschappelijke hulp kunnen blijven bieden!

Heb je als organisatie, bedrijf of instelling interesse om de Uitdaging financieel te ondersteunen dan hebben we daar verschillende mogelijkheden voor. Daarnaast staan we open voor andere ideeën om gestructureerd ondersteuning te bieden, helemaal passend bij jouw organisatie.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Zowel voor lokale als landelijke betrokkenheid!

Founder

Founders zorgen voor de financiële fundering van de stichting met een structurele jaarlijkse bijdrage. Doorgaans zijn dit lokale stakeholders en grote bedrijven die hun Social Return Of Investment (SROI) gestand doen via de Uitdaging.

Wat levert het op?

MVO exposure als Founder op de website in de vorm van een logo en doorlink naar de eigen website. Een uitgebreide blog pagina op maat en in de ‘spotlights’ via onze social media kanalen. Opname als founder in diverse communicatie en we zien je graag als geprefereerde gast bij alle netwerk- en andere Uitdagende activiteiten. Je maakt deel uit van een effectief en leuk lokaal en tevens een groot landelijk maatschappelijk en sociaal ondernemend netwerk.

De jaarlijkse bijdrage is €2.500. Deze verbintenis wordt steeds voor tenminste 3 jaar aan gegaan.

Vriend

Vrienden van de Uitdaging zijn veelal zelfstandige professionals die  maatschappelijke initiatieven in de eigen omgeving een warm hart toedragen. Je doet een jaarlijkse financiële bijdrage die jouw past en je raakt actief betrokken als MVO partner.

Wat levert het op?

MVO Exposure op de website in de vorm van een logo met doorlink naar de eigen website.  Deelname aan alle netwerkactiviteiten. Als je ook een actieve uitvoerende rol wilt spelen bij het maken van matches tussen vraag en aanbod dan bestaat de mogelijkheid om deel te nemen in de Matchgroep of andere werk- / projectgroep. Er is altijd een passende rol te vinden binnen de activiteiten van de Uitdaging. Natuurlijk ben je automatisch ook één van onze ambassadeur!

Als Vriend van de Uitdaging betaal je in overleg wat jou past. Jaarlijks tussen de 500 en 1500 euro.

Samenwerkingspartner

Samenwerkingspartner worden?

Als samenwerkingspartner deel je jouw kennis en kunde met de Waterlandse Uitdaging. Je helpt bijvoorbeeld onze stichting om meer bekendheid te krijgen of biedt ruimtes aan waar wij onze activiteiten kunnen organiseren. Wil je meer informatie over de mogelijkheid samenwerkingspartner te worden?

Neem dan nu contact op!

Dankzij onze founders, sponsoren en partners

kunnen wij de Uitdaging aan blijven gaan!

Scroll naar boven