Kopiëren/drukken 10 documenten (foto’s en tekst) voor een nieuwe Stadswandeling Gilde

In 2021 wordt aan de ‘Stadswandelingen’ van Gilde Purmerend en Omstreken een nieuwe wandeling toegevoegd: de ‘Jan Dekkers-wandeling’. Jan Dekkers is helaas onlangs overleden in 2020.
Maar hij heeft, samen met Henk Meines, een schat aan foto’s van winkels in Purmerend vanaf de
60-er jaren achtergelaten. Wij zijn daar heel blij mee.
Onze gedachten gaan bij deze wandeling uit naar Jan Dekkers.

Jan en Henk hebben over deze winkels en de daarbij behorende verhalen in 2010 een schitterende presentatie gegeven tijdens een aantal avonden in de Purmaryn.
Die avonden waren echt een groot succes!

Wij willen graag de bestaande foto’s van alle locaties/winkels die langskomen in de ‘Jan Dekkers-wandeling’ samenvoegen, met als tekst de daarbij behorende verhalen van vroeger over al deze foto’s.

Een mooi document, foto’s en tekst, heel simpel samengebonden, maar een mooie herinnering aan deze nieuwe stadswandeling. En voor alle gidsen (10 personen) een warme herinnering aan de gedachten van Jan Dekkers. Het document dat onze gidsen nodig hebben om de deelnemers aan deze stadswandeling te kunnen vertellen over hoe het vroeger was…

Wij schatten de kosten voor deze 10 documenten op € 250,=.

Een tegenprestatie is een extra stadswandeling in 2021 voor personeel/familie van het bedrijf dat met ons meedenkt.
Graag gedaan!

Namens het bestuur,
Gilde Purmerend en Omstreken,
Ingrid Hezemans, secretaris.

Match!

Wouter van Waardt biedt via zijn ambassadeursbijdrage van de Rabobank Waterland, 10 multomappen met insteekhoesjes aan voor de Stadswandelingen. Als tegenprestatie ontvangt hij een stadswandeling.

Scroll naar boven