25 februari, feestelijke oprichtingsbijeenkomst Waterlandse Uitdaging

18 februari 2016

Feestelijke oprichtingsbijeenkomst Waterlandse Uitdaging

De Waterlandse Uitdaging een feit
Ook in onze regio hebben wij partijen uit bedrijfsleven en gemeenten weten te enthousiasmeren om mee te werken aan dit van oorsprong landelijke initiatief. Een initiatief dat uitgaat van lokale samenwerking tussen maatschappelijke organisaties, bedrijfsleven en gemeenten met als doel het versterken van de samenleving. Een belangrijk aspect daarbij is om de doelen zoveel mogelijk met gesloten beurzen te realiseren. En uit de praktijk blijkt dat versterking van de samenleving weinig hoeft te kosten!

Ruim 40 uitdagingen gingen ons voor
En met succes. Vanaf dit voorjaar kunnen nu ook maatschappelijke organisaties uit de Waterlandse regio hun wensen kenbaar maken. Grote wensen, kleine wensen, uit ervaring blijkt dat bedrijven en organisaties veel meer voor elkaar kunnen betekenen dan ze in eerste instantie denken. Op de bijeenkomst praten wij u graag bij.

Betrokken partijen
Het initiatief wordt als foundingpartner ondersteund door de gemeente Purmerend, Rabobank Waterland en Omstreken en het Oranjefonds. Het bestuur van de Waterlandse Uitdaging wordt gevormd door de voorzitter Henny Maes, directievoorzitter van Rabobank Waterland en Omstreken, secretaris Ted van ’t Hek, algemeen directeur bij Van ’t Hek Funderingstechnieken. Daarnaast hebben al een groot aantal bedrijven hun medewerking toegezegd. U kunt ze op deze bijeenkomst ontmoeten.

Oprichtingsbijeenkomst Waterlandse Uitdaging
Wanneer
: donderdag 25 februari 2016
Tijd: van 15.30 tot 18.00 uur (officiële gedeelte om 16.00 en vanaf 16.45 uur netwerkborrel)
Locatie: Cultuurhuis Wherelant aan de van IJsendijkstraat 403 in Purmerend

Aanmelden
Uiteraard vinden we het leuk om een zo groot mogelijk aantal betrokkenen en geïnteresseerden uit te nodigen. Tenslotte is dit het begin van úw samenwerking! Daarom kunt u samen met een introducé aanwezig zijn. Aanmelden graag vóór 19 februari, kan simpel via deze link. Na aanmelding ontvangt u van ons een bevestiging.

Wij zien u graag op 25 februari!

Hartelijke groet,
Agnes Bak
Manager Waterlandse Uitdaging i.o.

Zoek

Het laatste nieuws

Lucien van Aalzum nieuwe manager

Met enthousiasme informeren wij je dat Lucien van Aalzum vanaf vandaag de nieuwe manager is van de Waterlandse Uitdaging. Lucien

Scroll naar boven