Transformatie naar een museum dat voldoet aan de tijdgeest

1. De begane grond van het museum is eind 2017 heringericht en heeft een ware metamorfose ondergaan. Op de begane grond is ook een bezoekers- en invalidentoilet. Dit is nog in de oude, redelijk erbarmelijke, staat. Dit toilet moet worden opgeknapt zodat dit weer past in het vernieuwde deel van het museum. Dat betekent dat leidingen moeten worden aangepast, wanden en vloeren moeten worden betegeld, plafond gerepareerd en het sanitair vernieuwd. Wij zijn op zoek naar een aannemer of sanitair bedrijf die dit voor ons wil uitvoeren.

2. Het museum gaat in 2018 naar alle waarschijnlijkheid samenwerken met culturele partijen en een ondernemer. Dat betekent ook uitbreiding van activiteiten. Voor deze samenwerking zoeken wij een juridisch vorm die daar het beste bij past. Wij zijn op zoek naar een deskundige die ons hierbij kan adviseren/ helpen.

3. Voor het tweede en derde deel van de herinrichting van het museum (1e en 2e etage) is veel geld nodig. Hiervoor schrijven wij fondsen aan. We willen echter ook de mogelijkheid van crowdfunding onderzoeken. Wij zijn op zoek naar iemand die ons hierbij kan helpen.

4. Het museum wordt volledig heringericht en daarbij past ook een nieuwe huisstijl. Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons een nieuwe huisstijl kan ontwerpen.

5. Nadat er een nieuwe huisstijl is dient alle materiaal (briefpapier, visitekaartjes, folders etc.) te worden aangepast. Wij zijn op zoek naar een drukkerij die dat voor ons wil verzorgen.

6. De website van het museum is toe aan een opknapbeurt. Wij zijn op zoek naar iemand die voor ons een nieuwe website kan ontwerpen.

Scroll naar boven