Hulp en ondersteuning bij de inrichting van onze nieuwe dependance.

Match BOP Beursvloer 1

Hoveniersbedrijf Ron van Kampen verzorgt de beplanting en ontwerp van de buitenruimte na herinrichting. Waarde match: 400 euro.

Tegenprestatie: Een groepsbezoek van maximaal 20 personen aan het schooltje van Dik Trom. Waarde tegenprestatie: 100 euro.


Match BOP Beursvloer 2

Fraay Coatings levert materialen voor schilderwerk. Waarde match: 250 euro.

Tegenprestatie: een groepsarrangement voor maximaal 20 personen. Waarde tegenprestatie: 100 euro.


Match BOP Beursvloer 3

Leguit en Roos levert voor 250 euro aan nog nader in te vullen materiaal. Waarde match: 250 euro.

Tegenprestatie: groepsarrangement tot maximaal 20 personen. Waarde tegenprestatie: 100 euro.

————————————-

De nieuwe dependance, die momenteel gebouwd wordt op het schoolplein, wordt ingericht als open depot om onze schenkingen permanent ten toon te stellen. Tevens ontvangen wij daar groepen schoolkinderen en senioren om toelichting te geven op de wisseltentoonstellingen en het leven van meester Kieviet. Op de 1e verdieping krijgt onze collectiebeheerder een werkplek.

De afwerking en inrichting van deze dependance wordt uitgevoerd door onze eigen vrijwilligers. Denk daarbij aan het intimmeren van bergruimtes voor de collectie, het sauzen van de wanden, schilderen van het houtwerk en aanbrengen van verlichting en raambekleding. Ook zijn er tafels, stoelen en een bureau nodig.

Bij de feestelijke opening met Pasen 2018 willen we een nieuwe tentoonstelling over Kieviet inrichten met de laatste aanwinsten van 1e drukken van zijn grote oeuvre. Omdat dan ook ons 1e lustrum wordt gevierd willen we nieuw en actueel foldermateriaal ontwikkelen bij aanvang van het nieuwe seizoen.

Scroll naar boven