we zoeken een ruimte om een film te draaien en bijeenkomst te organiseren

Match:

Van ‘t Hek stelt ruimte beschikbaar voor het draaien van de film. Waarde match: 500,- euro.

 

8 maart is het internationale vrouwendag; een dag die uitgeroepen is door de United Nations (1908). Wij geven hieraan regionaal aandacht; o.a. willen we in 2018 een leuke avond organiseren en een bepaald thema te berde brengen. Het thema in 2018 is de tsunami die met kerst 2004 plaats vond in Thailand en Sri Lanka.
We doen de viering van Internationale vrouwendag al een aantal jaren, tot 2017 samen met Clup Welzijn. Het thema in 2018 (voor 4e jaar) is bijgesteld naar een gezellige filmavond met een thema (was voorheen meer gericht op marktjes door vrouwen zelf aangeboden).
Er wordt een film gedraaid over de Tsunami en die avond hopen wij dat Marja van Leeuwen haar verhaal komt vertellen hoe zij binnen drie maanden, vanuit Nederland, een kindertehuis (Hoillands House of Hope) heeft kunnen oprichten. Ze heeft hierover een boekje geschreven, dat wordt tegen gereduceerd tarief verkocht. De opbrengst van de film komt 100% ten goede aan het weeshuis. We zoeken daarom een leuke mooie grote ruimte waar we de film kunnen draaien en de presentatie kunnen geven.

Scroll naar boven