Verzoek om ondersteuning kerstconcert op 17 december 2017

Match!

  1. –  Bakkerij Santhe – Oosthuizen: lekkernijen bij de koffie voor 300 personen
  2. – Kavel II – Beemster: hartige hapjes voor bij een drankje voor 300 personen
  3.  – Fort resort Beemster: frisdrank voor 300 personen
  4.  – Spijkerman – Purmerend: koffie en thee voor 300 personen
  5.  – Karhof – Purmerend: loopplank voor een rolstoel
  6.  – Rabobank Waterland samen met Abma Schreurs Advocaten: printen van programmaboekje

Waarde: EUR 2.700,–

————————————————————————————————————

Namens het koor Ars Musica uit Purmerend vragen wij om ondersteuning bij het realiseren van een kerstconcert/samenzang voor bewoners van Purmerend die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Onze doelgroep bestaat uit mensen die in armoede leven en/of eenzaam zijn.
Het concert is gratis en toegankelijk voor eerder genoemde doelgroep zonder enig voorbehoud wat betreft geloof of afkomst.
Om ervoor te zorgen dat we onze doelgroep bereiken hebben we inmiddels gesproken met Els de Back en Heidi Scheltus van Clup Welzijn. Zij (her)kennen de doelgroep en medewerking van Clup Welzijn en hun netwerk is ons toegezegd. Ook willen wij via bijvoorbeeld de Zorgcirkel de mensen bereiken. De Stichting Taborkerk heeft de grote zaal van de Taborkerk die middag gratis ter beschikking gesteld. We zijn momenteel bezig met het benaderen van een orkest, hiervoor hebben wij meerdere opties uitstaan. Wij willen ons concert zo compleet mogelijk aanbieden, niet alleen door de zang van ons koor, maar ook met ondersteuning van musici. Het publiek willen we betrekken in ons concert door enkel liedjes met samenzang op het programma te zetten.

We zijn nog aan het nadenken over geluidsversterking/geluidsopnamen. De geluidsopnamen zouden wij via bijvoorbeeld RTV Purmerend kunnen delen, zodat meer mensen worden bereikt. Voor de geluidsversterking is mogelijk nog apparatuur nodig. Deze onderdelen zijn nog niet verder uitgewerkt.

Het aantal mensen waarvoor wij dit concert willen geven is tussen de 150 en 200 personen.
Het koor bestaat uit ±45 mensen en het orkest uit ±50.

Scroll naar boven