Als dit geen mooie kerst wordt

13 december 2017

Een aantal medewerkers van Rabobank Waterland en Omstreken staan hun kerstpakket af voor het project Stille Armoede van ‘t Lichtpuntje. Zij hebben gehoor gegeven aan de vraag van Clup Welzijn voor nog een aantal extra kerstpakketten.

———————-
“Bewonersinitiatief Het Lichtpuntje, bestaande uit twee actieve Purmerenders, heeft op eigen houtje 120 kerstpakketten weten te vullen voor mensen die wel een lichtpuntje kunnen gebruiken. Het gaat met name om mensen die net buiten de boot vallen voor allerlei extra’s en regelingen. De stille armoede.

Inmiddels zijn via de medewerkers van de sociale wijkteams in Purmerend alle 120 kerstpakketten toegezegd aan gezinnen maar er zijn meer aanvragen binnen gekomen. Het blijkt dat er zo’n 40 extra kerstpakketten nodig zijn! We hebben de aanmelders van deze pakketten inmiddels laten weten dat hun aanmeldingen op de reservelijst staan. Het zou heel fijn zijn als we deze mensen toch ook nog blij kunnen maken!”

——————————

Zoek

Het laatste nieuws

Lucien van Aalzum nieuwe manager

Met enthousiasme informeren wij je dat Lucien van Aalzum vanaf vandaag de nieuwe manager is van de Waterlandse Uitdaging. Lucien

Scroll naar boven