BeursVloer 2020 wordt MatchMaand

25 september 2020

Dit jaar organiseren we een MatchMaand in plaats van een BeursVloer! Door Corona is het helaas niet mogelijk om de BeursVloer op onze vertrouwde manier te organiseren. Nieuwsgierig wat de MatchMaand inhoudt en hoe het werkt? Lees dan vooral verder!

Tijdens de MatchMaand, van 19 oktober t/m 19 november 2020, gaat de matchgroep -een groep gedreven mensen uit het bedrijfsleven- proberen zoveel mogelijk matches voor maatschappelijke organisaties te maken. We doen dit door bedrijven te benaderen en ze te vragen of zij dit met gesloten beurs willen doen.  Dus eigenlijk volgens de methode zoals de Waterlandse Uitdaging het hele jaar door werkt. Maar tijdens de MatchMaand zetten we er nog een extra tandje bij!

MatchMaand van 19 oktober tot 19 november
Schrijf je nu in!

Meedoen?
Wil je als maatschappelijke organisatie meedoen? Schrijf je dan nu in, dit is mogelijk tot woensdag 14 oktober 2020. Je kunt maximaal 3 enkele vragen per organisatie indienen.
Ook als bedrijf nodigen we je van harte uit om je aan te melden als je een bijdrage kan en wil leveren, dit kan tot woensdag 18 november 2020.

Win-winsituatie
Een succesvolle match is een win-winsituatie voor zowel de maatschappelijke organisatie als de ondernemer! Waarom?
Voor de maatschappelijke organisatie gaat vaak een langgekoesterde vraag/wens in vervulling. En voor de ondernemer is het een praktische invulling van zijn of haar maatschappelijk betrokken ondernemerschap, geeft het een goed gevoel iets voor een ander te kunnen doen, levert het leuke publiciteit op en een tegenprestatie vanuit de maatschappelijke organisatie.

Meer info
Heb je vragen, of wil je meer informatie? Bel Agnes Bak van de Waterlandse Uitdaging 06 236 03 900, een mail sturen kan ook agnes@waterlandseuitdaging.nl

Hartelijke groet,

Agnes Bak

Deelnemers

[wptb id=9967]

Zoek

Het laatste nieuws

Lucien van Aalzum nieuwe manager

Met enthousiasme informeren wij je dat Lucien van Aalzum vanaf vandaag de nieuwe manager is van de Waterlandse Uitdaging. Lucien

Scroll naar boven