BeursVloer dit jaar in Volendam

7 mei 2023

Dit jaar organiseren we de BeursVloer in Volendam. De BeursVloer was vorige jaar voor de eerste keer in mei. Dat is ons goed bevallen en daarom hebben we hem ook dit jaar weer in mei georganiseerd. Dit jaar zijn we te gast bij de handbal vereniging HV Kras in Volendam. Een uitstekende locatie om tot jouw match te komen!

Wanneer:
Donderdag 25 mei van 15.15 tot 17.30 uur
HV Kras, Sporthal Opperdam, Heideweg 4 in Volendam

Wat staat je te wachten? In één uur tijd wisselen bedrijven en maatschappelijke organisaties (verenigingen en stichtingen uit regio Waterland) in een ongedwongen sfeer onderling diensten, materialen en helpende handjes uit met gesloten portemonnee. Als bedrijf kun je op deze wijze invulling geven aan je maatschappelijke betrokkenheid en maatschappelijke organisaties ontvangen hulp van het bedrijfsleven. De voorgaande jaren leren dat dit mooie samenwerkingsverbanden oplevert.

Nieuwsgierig naar wat er zoal wordt gematcht wordt op de BeursVloer? Zie voor inspiratie van de voorgaande jaren dit overzicht.

Wat levert het je als ondernemer op? Een goed gevoel, publiciteit, een tegenprestatie en natuurlijk praktische invulling van je betrokken ondernemerschap.

Doe je mee? Dan kun je je hier aanmelden.

Heb je vragen of wil je meer informatie dan kun je bellen met Lucien van Aalzum van de Waterlandse Uitdaging:
06 – 18 16 14 41 of mailen met lucien@waterlandseuitdaging.nl.

 

Zoeken

Het laatste nieuws

Lucien van Aalzum nieuwe manager

Met enthousiasme informeren wij je dat Lucien van Aalzum vanaf vandaag de nieuwe manager is van de Waterlandse Uitdaging. Lucien

Scroll naar boven