De BeursVloer gaat door dit jaar!

We kunnen gelukkig weer een BeursVloer organiseren dit jaar! Na het succes van voorgaande jaren pakken we het dit jaar ook weer groots aan en vieren we tegelijk ons 5 jarige bestaan. Dit jaar zijn we te gast bij het Gemeentehuis in Middenbeemster. Een uitstekende locatie om tot jouw match te komen!

Wanneer:
Donderdag 18 november 2021 van 15.15 tot 17.30 uur
Gemeentehuis Middenbeemster, Rijn Middelburgstraat 1 in Middenbeemster

Wat staat je te wachten? In één uur tijd wisselen bedrijven en maatschappelijke organisaties (verenigingen en stichtingen uit regio Waterland) in een ongedwongen sfeer onderling diensten, materialen en helpende handjes uit met gesloten portemonnee. Als bedrijf kun je op deze wijze invulling geven aan je maatschappelijke betrokkenheid en maatschappelijke organisaties ontvangen hulp van het bedrijfsleven. De voorgaande jaren leren dat dit mooie samenwerkingsverbanden oplevert.

Nieuwsgierig naar wat er zoal wordt gematcht wordt op de BeursVloer? Zie voor inspiratie van de voorgaande jaren dit overzicht.

Wat levert het je als ondernemer op? Een goed gevoel, publiciteit, een tegenprestatie en natuurlijk praktische invulling van je betrokken ondernemerschap.

Doe je mee? Dan kun je je hier aanmelden.

Heb je vragen of wil je meer informatie dan kun je bellen met Agnes Bak van de Waterlandse Uitdaging:
06-236 03 900 of mailen met Agnes@waterlandseuitdaging.nl.

Scroll naar boven