De matchgroep krijgt rondleiding bij Groenhart

11 november 2022

Een paar keer per jaar gaan we matchen als matchgroep. We gaan dan brainstormen over alle binnengekomen hulpvragen van clubs en organisaties uit de regio. Gister hebben we dat ook weer gedaan en we waren te gast bij Groenhart Group in Purmerend. In de komende week gaan we de hulpvragen uitzetten binnen ons netwerk. Altijd weer leuk om te zien welke bedrijven zich maatschappelijk betrokken inzetten.

Van Jurjen Groenhart een rondleiding door het magazijn van de Purmerendse vestiging. Wat een mooi bedrijf!

Op de foto: Lucien van Aalzum van Branding New, Yvonne Breuk van de Peperbloem, Vincent Poel van Poel Financiële Diensten, Erika Hes van Rabobank Waterland, Judith Kruit en Wouter Burger van Clup Welzijn, Jurjen Groenhart van Groenhart Group en op de voorgrond Agnes Bak van de Waterlandse Uitdaging. Niet op de foto maar wel in de matchgroep: Janine De Bruijn-Snijders van Van ‘t Hek Groep BV, Els Broers van Zichtbaar in Bedrijf, Marije Sliphorst – Dekker van Abma Advocaten en Michael Brouwers van ZAAQ van ondernemers.

Zoek

Het laatste nieuws

Lucien van Aalzum nieuwe manager

Met enthousiasme informeren wij je dat Lucien van Aalzum vanaf vandaag de nieuwe manager is van de Waterlandse Uitdaging. Lucien

Scroll naar boven