De start van de Waterlandse Uitdaging een feit!

2 maart 2016

Op 25 februari was het zover. Alle inspanningen, gesprekken, alle voorbereidingen en een bulk enthousiasme werpen zijn vruchten af en resulteren in de oprichtingsbijeenkomst van de Waterlandse Uitdaging. Met een opkomst waar we trots op zijn en waarvan iedere organisator droomt! We kunnen aan de slag.

Op donderdag 25 februari in het Cultuurhuis Wherelant de oprichtingsactie getekend. Wethouder Geoffrey Nijenhuis van Purmerend was aanwezig om te benadrukken dat hij vanuit zijn portefeuille Welzijn belang hecht aan en vertrouwen heeft in dit initiatief. De twee bestuursleden Henny Maes, directeur van Rabobank Waterland en Omstreken en Ted van ’t Hek, directeur Van ’t Hek funderingstechniek ondertekenden samen met Gerda Geurtsen, oprichtster van de Nederlandse Uitdaging, de akte onder het toeziend oog van notaris Nicolette van der Heijden van Abma Schreurs Advocaten Notarissen.

Aan enthousiasme voor dit initiatief geen gebrek. Met een opkomst van meer dan 100% (inclusief introducées!) is de eerste uitdaging al een succes. Daar zijn we dan ook ontzettend trots op! Bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en gemeenten waren aanwezig om het glas met ons te heffen en de lokale media was ruim aanwezig om deze feestelijke oprichting vast te leggen.

Ook deze oprichtingsbijeenkomst stond al in het teken van de Uitdaging. Mooie lokale partijen hebben de oprichting én de oprichtingsbijeenkomst mogelijk gemaakt, waarvoor onze hartelijke dank! Wij gaan op naar de volgende uitdagingen en vertrouwen op ieders medewerking en enthousiasme!

Agnes, Caroline, Lucien en Patricia

Operationeel-team-Waterlandse-Uitdaging

 

 

 

 

 

 

Operationele Team van de Waterlandse Uitdaging

 

Zoek

Het laatste nieuws

Lucien van Aalzum nieuwe manager

Met enthousiasme informeren wij je dat Lucien van Aalzum vanaf vandaag de nieuwe manager is van de Waterlandse Uitdaging. Lucien

Scroll naar boven