Bedankjes en attenties voor vrijwilligers bondskampioenschap turnen

In het weekend van 15 en 16 april organiseert Turncentrum Waterland landelijke wedstrijden turnen voor heren van 3e tot en met eredivisie. Er wordt gestreden om het bondskampioenschap teams op zaterdag en de bondsfinale individueel vindt plaats op zondag. Tevens zijn er kwalificatiewedstrijden voor de jeugd en junioren eredivisie!

Bedankjes/attenties voor de vrijwilligers

We zijn op zoek naar het volgende:

1 Attenties voor de 100 vrijwilligers vanuit Turncentrum Waterland zelf

2 55 Goodiebags met inhoud voor de wedstrijdleiding, juryleden, officials van de KNGU, EHBO mensen etc

Aan de 100 vrijwilligers die de organisatie van deze wedstrijden mogelijk maken willen we graag een kleine attentie geven als dank voor hun inzet. Hiervoor zoeken wij een sponsor.  Dit hoeft niet perse iets groots te zijn, vorig jaar hadden we bijvoorbeeld een klein zakje met paaseitjes, leuk verpakt en een bedankkaartje er aan. Dit kan ook een kleine give-away zijn (non-food).

De juryleden, wedstrijdleiding, officials en de mensen van de EHBO, het geluid etc willen wij een goodiebag meegeven met  leuke inhoud. Wij zoeken een sponsor voor de tassen met logo opdruk en daarnaast zoeken we sponsors voor de inhoud zoals bijvoorbeeld een douchegel, chocolade, een gezonde snack, een drinkfles, sleutelhanger of andere leuke give-aways.

Scroll naar boven