Rabo Doet! voor de leden van WonenPlus

21 september 2016

Rabo Doet! Medewerkers van Rabobank Waterland doen vrijwillig onderhoud in een aantal tuintjes van de leden van WonenPlus. Rabobank directeur Henny Maes en collega Joyce Ootes pakte letterlijk de handschoen op en togen aan het werk.

Niet alleen is de Rabobank vanaf het begin betrokken bij de Waterlandse Uitdaging maar ook hebben zij al jaren het initiatief Rabo Doet . Dat sluit mooi bij elkaar aan. Vooral nu de vraag van WonenPlus kwam voor helpende handjes bij het winterklaar maken van diverse tuinen.

Mevrouw Vos- Haages uit Purmerend was één van de gelukkigen. Zij zag graag haar bolheesters in de voor- en achtertuin gesnoeid en vroeg hulp bij het verwijderen van het IJzerhardkruid dat door haar hele tuin groeit. Henny en Joyce togen met heggenschaar en enthousiasme aan de slag. Op de vraag of mevrouw Vos blij was antwoordde ze ‘het is toch fantastisch dat dit zo voor mij geregeld wordt’. Daarna togen Henny en Joyce naar de heer Herman aan de Dotterbloem. Hij zag graag het onkruid tussen tegels en aarde verwijderd en de heg moest eigenlijk gesnoeid. Ook de heer Herman was zeer blij met het resultaat.

Zoek

Het laatste nieuws

Lucien van Aalzum nieuwe manager

Met enthousiasme informeren wij je dat Lucien van Aalzum vanaf vandaag de nieuwe manager is van de Waterlandse Uitdaging. Lucien

Scroll naar boven