Samen zorgen voor jongeren aan het werk in de ICT

26 november 2021

ICT vanaf Morgen is al een aantal jaren een begrip in Alkmaar en omstreken. Vanaf 1 oktober zijn wij, ook in de regio Zaanstad/Waterland van start gegaan.

Wie zijn wij en wat doen we?
Als social enterprise is onze missie om jongeren die om wat voor reden thuis zitten weer aan het werk te helpen. Jongeren die affiniteit hebben met ICT. Wij bieden ze een opleiding en werkervaring.

Wij zijn daarvoor een samenwerking gestart met Werkom, het leer- en werkbedrijf van Zaanstad/Purmerend en gaan er voor om ook samen met Zaanse ondernemingen  een succes te maken

Met deze jongeren bieden wij onze ICT diensten aan zoals reparatie- en onderhoudsdiensten, inrichting van werkplekken of het afvoeren, wipen (alle vertrouwelijke informatie verwijderen, hiervoor zijn wij ISO-9001 gecertificeerd), refurbishen danwel duurzaam verwerken van afgeschreven ICT-apparatuur.  De opgeknapte apparatuur verkopen wij en een deel ervan wordt gedoneerd via de Uitdagingen in onze provincie aan verenigingen en stichtingen.

Wij zijn dus altijd op zoek naar afgeschreven ICT apparatuur en partners die ICT diensten van ons af willen nemen.

Kortom, win-win voor de jongeren, gemeente Zaanstad/Purmerend en de ondernemingen, verengingen en stichtingen in de regio!

Voor meer informatie neem een kijkje op onze website www.ictvanafmorgen.nl

Zoek

Het laatste nieuws

Lucien van Aalzum nieuwe manager

Met enthousiasme informeren wij je dat Lucien van Aalzum vanaf vandaag de nieuwe manager is van de Waterlandse Uitdaging. Lucien

Scroll naar boven