Uitnodiging BOP BeursVloer

7 juli 2016

Met plezier nodigen wij je uit voor de eerste BOP BV (Betrokken Ondernemers Purmerend en omstreken BeursVloer) op woensdag 9 november van 15.30 tot 17.00 in Wijkplein Where, Triton 73 in Purmerend!

Wellicht ken je het BOP-Diner nog dat jaarlijks werd georganiseerd? BOP-BV is de vernieuwde uitgave van dit succesvolle evenement! Op de BeursVloer wisselen ondernemers en organisaties in een ongedwongen sfeer onderling diensten en goederen uit met gesloten portemonnee. Bedrijven tonen hierbij hun maatschappelijke betrokkenheid en maatschappelijke organisaties krijgen de hulp in menskracht en middelen die zij nodig hebben. Beide partijen krijgen er veel voor terug een leuke tegenprestatie wellicht of een blijvend samenwerkingsverband. Maar ook zien en gezien worden, nieuwe contacten en goodwill. Het motto van de BeursVloer is niet voor niets: winst voor iedereen! Je kan je vanaf nu aanmelden.

Lees verder

 

 

 

Zoek

Het laatste nieuws

Lucien van Aalzum nieuwe manager

Met enthousiasme informeren wij je dat Lucien van Aalzum vanaf vandaag de nieuwe manager is van de Waterlandse Uitdaging. Lucien

Scroll naar boven