Word jij onze nieuwe manager?

20 december 2022

Wat is de Uitdaging?           

De Waterlandse Uitdaging is een lokale stichting die bemiddelt tussen bedrijfsleven, scholen, lokale overheid en maatschappelijke organisaties. Hiermee maken wij de regio leefbaarder en leuker. Het is een bedrijvennetwerk dat “goed” doet!

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen stimuleren en organiseren
We brengen samenwerking tot stand tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties om een bijdrage te leveren aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Niet door geld bij te dragen, maar door materialen, expertise of ‘handjes’ te bieden aan organisaties die dit zelf niet in huis hebben.

Verbinden en het netwerk staan centraal
Als manager van de Waterlandse Uitdaging is geen week hetzelfde. Je gaat op gesprek bij bedrijven om deze te enthousiasmeren voor deelname, dan ben je weer op zoek (via je netwerk of de matchgroep) naar een oplossing voor een hulpvraag. Het volgende moment wordt je benaderd voor een groot project dat in stelling moet worden gebracht en werk je samen met gemeenten, bedrijfsleven en welzijnsorganisaties om dit tot een goed resultaat te brengen.
Om alle partijen te verbinden en het netwerk te vergroten organiseer je ‘inspiratie op locatie’ bijeenkomsten en bezoek je andere netwerkbijeenkomsten in de regio. Jaarlijks organiseer samen met een werkgroep de Waterlandse Beursvloer.
Hiervoor heb je de juiste voelsprieten nodig. Iedere partij heeft zijn eigen benadering en agenda, aan jou de taak om dit op elkaar af te stemmen en tot een goed resultaat te brengen. Dit doe je samen met jouw team, de matchgroep en het bestuur.

Jouw team
Het operationele team is de link tussen het maatschappelijk veld en het bedrijven netwerk. Dit team bestaat uit een professionele vrijwilliger die je helpt met de digitale vraagstukken en een actieve vrijwilliger die je bijstaat in administratieve taken (dit is op dit moment nog een vacature).

De matchgroep bestaat uit professionals met allemaal hun eigen netwerk. Jullie komen een aantal keer per jaar samen en gedurende het jaar worden vragen uitgezet binnen de groep of gericht aan een lid gevraagd.

Samen met het bestuur zet je doelen uit en besluit je waar innovatief kan worden ingespeeld op maatschappelijke ontwikkelingen.

Wie ben jij?

Een betrokken, ondernemende en pro-actieve ZZP-er die enthousiast wordt van het verbinden van partijen. Je houdt hier zowel de belangen van de bedrijven en ondernemers als van gemeenten in de gaten en maakt hierbij de juiste afwegingen.

Organisatorisch ben je sterk, je draait je hand niet om voor het organiseren van een evenement en je weet partijen te enthousiasmeren en te betrekken. Idealiter kom je uit de regio of weet je goed wat er in Waterland speelt.

Interesse?

Het gaat hier om een opdracht voor 10 uur per week, 45 weken per jaar.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Agnes Bak (06-23603900). Reageren kan tot 15 januari 2023 door het mailen van een korte motivatie met cv naar info@waterlandseuitdaging.nl.

Zoeken

Het laatste nieuws

Lucien van Aalzum nieuwe manager

Met enthousiasme informeren wij je dat Lucien van Aalzum vanaf vandaag de nieuwe manager is van de Waterlandse Uitdaging. Lucien

Scroll naar boven