Workshop WBTR voor bestuurders

23 september 2022

Op de BeursVloer van afgelopen mei was er veel vraag naar meer informatie over de WBTR (Wet Bestuur en Toezicht). Marije Sliphorst van Abma Advocaten en Nicolette van der Heijden van Abma Schreurs Notarissen hebben toen besloten om een gezamenlijke workshop te organiseren.

Gisteren was het zover. Op het kantoor van Abma Advocaten kwamen de bestuursleden van zeven maatschappelijke organisaties bijeen om meer uitleg te krijgen over wat van hen als bestuurder wordt verwacht. Tijdens de workshop was er veel interactie dus iedereen kreeg de gelegenheid om zijn of haar vragen te stellen.

Een zeer geslaagde workshop voor Vereniging dorpshuis Watergang, Stichting exploitatie Dorpshuis Watergang, Cultuurhuis Wherelant, Avondschool De Sprankel, @Stichting Behoud en Herstel Oude Begraafplaats Purmerend, Vereniging Historisch Purmerend en Historisch Genootschap Beemster!

Zoek

Het laatste nieuws

Lucien van Aalzum nieuwe manager

Met enthousiasme informeren wij je dat Lucien van Aalzum vanaf vandaag de nieuwe manager is van de Waterlandse Uitdaging. Lucien

Word jij onze nieuwe manager?

Wat is de Uitdaging?            De Waterlandse Uitdaging is een lokale stichting die bemiddelt tussen bedrijfsleven, scholen, lokale overheid en maatschappelijke

Scroll naar boven