Juridisch advies gevraagd.

• Gelet op de ontwikkelingen binnen het aangepast sporten en het voornemen twee stichtingen te gaan oprichten (Special Forces, streefdatum 01-01-2018 en Life Goals Purmerend, streefdatum tussen 01-09-2018 en 01-01-2019) zou een ruil met notaris of jurist nuttig kunnen zijn i.v.m. statuten en inschrijven van de rechtsvorm. In principe hebben we hier wel al formats voor, dus zal het vooral gaan om een laatste check en niet om het volledig opstellen hiervan.

———————————–

Match: Amba Schreurs checkt en past de statuten van stichting gehandicapten sport en past ze zo nodig aan. Waarde match: € 500,-

Tegenprestatie: Clinic goalbal of rolstoelbasketbal. Waarde: nog niet bepaald.

———————————-

• Medische checks/korte screening (conditie meting, bloeddruk, hartslag, lengte, gewicht en algemene screening) voor doelgroep Life Goals voorafgaand aan deelname sportprojecten en tussentijds.
Deze mensen hebben vaak een slechte conditie en/of slechte gezondheid waarbij veel medicatie wordt gebruikt. Met een medische check kunnen wij vooraf risico’s inschatten en tussendoor monitoren welke (meetbare) effecten het sporten op de gezondheid van de doelgroep heeft.

Scroll naar boven